Vi utvikler

Nettsider

Vi utvikler og designer nettsider og nettbutikker som er utenom de vanlige! Brukervennlighet og nytenkning er viktig for oss, deg og kundene, kom i kontakt for uforpliktende prat!

Våre Tjenester

Mobilvennlig

I 2019 er det veldig viktig at din nettside er optimalisert på alle plattformer som mobil, tablet, PC og flere. Alle nettsider utviklet av oss er 100% optimalisert til alle plattformer!

Backup

Vi gjør fortløpende backup av alle nettsider, det gjør deg 100% sikker på at du aldri mister data som er vanskelig å få tilbake. Er du hos oss så er deg og din data trygg til enhver tid!

Domene

Alt innen domene blir levert av oss. Trenger du hjelp med å finne et riktig navn for din branding og formål? Vi har et kreativt team som hjelper deg med akkurat dette!

Betalingsløsninger

Vet du hva kundene dine vil betale med? Vil du miste salg fordi du ikke har det kunden ønsker? Du tjener på å tilby kundene de betalingsløsningene de vil bruke! (VIPPS, Klarna, Stripe osv..)

}

Frakthåndtering

Hvor enkel er din frakthåndtering i dag? Ser du muligheter for å spare tid? Vi har hjulpet mange kunder med å optimalisere flyten og effektiviteten i frakthåndteringen!

e

SEO / Søkeoptimalisering

Er din nettside søkeoptimalisert? Kommer den opp blant topp 10 på google? Om ikke det så hjelper vi deg med å nå den plasseringen som gir deg den plasseringen du selv ønsker!

Analysering

Hvordan skal du bli bedre om du ikke får analyser på hvor du gjør det bra og hvor du gjør det dårlig? Vi gir komplette rapporter som gir deg forbedringsmuligheter!

Markedsføring

Vi tilbyr både fysisk markedsføring og digital markedsføring med garanti for hva resultatet gir. Ønsker du en nettside som gjør kundene dine interessert og som er treffsikker? Kom i kontakt!

Lagerstyring

Bruker du masse unødvendig tid på lagerstyring? Vi har verktøy som minimerer arbeidskraft og gjør det enklere for deg! Spar tid der, så kan du bruke mer tid på forbedring!

SSL-sikkerhet

Hvor mye betyr sikkerheten på nettsiden din? For oss betyr det alt og for kundene betyr det enda mer! Med en sikker nettside kan deg og kundene dine slappe av og nyte reisen uten risiko!

Systemer

Har du sett hvilke systemer vi tilbyr? Om ikke ligger disse med mer informasjon på forsiden! Vi har utviklet systemer som gjør hverdagen til en lek uten rot og tapte kunder!

o

Utvidelser / Integrasjoner

Fant du ikke det du lette etter? Ikke noe problem! Vi har flinke og kreative utviklere og designere som hjelper deg med den utvidelsen som løser ditt problem på en god måte!

15 + 6 =

La oss komme i gang

Kom i kontakt og ta en uforpliktende prat med oss!

error: Content is protected !!