Gode servere er viktig

Vi har gode servere og hostingløsninger som gjør deg og dine kunder fornøyde med farten! Treige applikasjoner kan føre til at du mister kunder og ikke minst salg. La oss se på din fart i dag og hjelpe deg med å optimalisere!

Våre tjenester

SmartDigital er flinke med hosting og servere, vi tilbyr dette til både nettsider og apper.

Oppetid Garanti

Når du har en partner som oss som garanterer oppetid, så er det et enkelt valg! Serverne vi bruker er i betrodd av over 1 500 000 andre personer akkurat som deg.

Backup & Gjenoppretting

Om uhellet skulle treffe så har tar vi fortløpende backup av din applikasjon. Det betyr at du hele tiden er sikker på at ingenting blir tapt! Kom i kontakt om du ønsker mer info!

Sikkerhet

Hvor viktig er sikker hosting og sikre servere for deg? Ikke ta den risikoen på deg selv, la oss ta den og gjøre deg fornøyd! Vi gjør alt vi kan for at våre tjenester skal være så sikre som mulig til enhver tid.

Dedikert Kundeservice

Skulle det skje noe med hostingen eller serverne så har vi dedikerte medarbeidere som hjelper deg til enhver tid! Er det ikke greit å ha de ansvarlige kun noen tastetrykk unna?

TEAMET

Vårt team sitter på vakt til enhver tid for deg

Vi har stort fokus på nedetid, derfor investerer vi masse tid på å unngå dette. Vårt team sitter alltid klare for å hjelpe deg med eventuelle henvendelser i forbindelse med Hosting & Service! Vi er her for å hjelpe.

Smarte Løsninger

Hosting & Servere hos SmartDigitalt

Overlegen ytelse

Nettsider laster ekstra raskt takket være vår webserver-akselerator og solid-state drive-lagring (SSD). Bruk tiden på å lage det beste nettstedet etter dine behov, og vi sikrer optimal ytelse.

Inkludert

Ubegrenset båndbredde og ubegrenset antall e-postkontoer med alle abonnement

Betrodd

Vi bruker servere som er betrodd av mer enn 1 500 000 med sine nettsteder

Snakk med en ekspert på Hosting & Service i dag!

Har du lyst til å finne ut mer om våre tjenester? Ingen problem! Kontakt oss for en uforpliktende prat hvor vi går gjennom all nødvendig informasjon som du ønsker. Vi er her for å hjelpe!

Din Garanti

24/7 Suveren kundeservice

Vi er gode på kundeservice, og det er vi stolte av! Vi garanterer at du også får god kundeservice og at dine spørsmål og henvendelser blir behandlet kjapt og riktig.

30 Dagers Angrerett

Vi er så sikre på våre tjenester at vi gir deg 30 dagers angrerett om du skulle være misfornøyd med noe i våre tjenester. Du har faktisk ingenting å tape! Det er bra!
error: Content is protected !!