Smarte CRM-systemer

Ønsker du å effektivisere din hverdag med et CRM-system? Vi spesiallager systemer for deg, så det er 100% tilpasset dine arbeidsoppgaver og ønsker! Vi har hjulpet bedrifter med å nå en effektiv økning på opptil 80%, vil du spare tid og bli bedre med CRM du også?

Forsiden

Optimal forside som viser statistikker knyttet til dine produkter og tjenester.

Kalender

En smart kalender som sikrer at bla dobbeltbookinger aldri skjer.

Pipeline

En oversikt over alle kunder med informasjon som gjør jobben videre enkel.

Salg

En oversikt over alle salg som gjør det enkelt å ha kontroll.

Leads

En oversikt over alle som har bedt om å bli kontaktet med informasjon.

Avtaler

En oversikt over alle avtaler gjort innad i teamet.

CRM

Et smart system i skyen

Alle våre CRM-systemer blir utviklet og satt opp i en skyløsning. Hva betyr det? Det betyr at du aldri er avhengig av å være et sted for å bruke systemet. Da kan du bruke systemet uansett om du er på ferie i Miami eller hytta på Trysil! Vi tenker ikke på hva som er best for oss, vi tenker på hva som er best for våre kunder. Lyst til å høre mer om smarte systemer? Kom i kontakt da vel!

Smart CRM

Hvorfor ta i bruk CRM-system?

Lurer du på om du trenger CRM-system til din hverdag? Da er svaret garantert ja! Har du mange kunder, avtaler, møter, leads og annet relatert til kunder så vil et CRM-system gjøre det opptil 80% mer effektivt! Vil du spare tid på unødvendig arbeid og heller bruke tiden på noe som gir vekst? La oss ta en prat og kartlegge hvilket system som passer best!

100% CRM

CRM som dekker dine behov 

Systemene våre er ikke generelle systemer som passer for alle, vi kartlegger din arbeidsdag og setter opp et system som er 100% tilpasset din arbeidsdag! Om du vil øke effektiviteten, gjør det med systemer og løsninger som er tilpasset deg, ikke bruk tid og energi på noe som er generelt og passer alle andre! Å kontakte oss er uforpliktende.

Kom i kontakt

Post@smartdigitalt.no

Camilla Colletts vei 10b, 0258 Oslo

Man-Fre: 09:00 – 21:00

Lør-Søn: 10:00 – 18:00

Kom i gang

Tenker du at SmartDigitalt kan hjelpe med å effektivisere hverdagen din? Det er uforpliktende å kontakte oss og kartlegge behovene!

error: Content is protected !!