Smarte skyløsninger til hverdagen

Skyløsninger gjør det mulig for deg å hele tiden ha tilgang til informasjonen i skyen. Er du på ferie, er du syk eller er du en tur på hytta? Ikke noe problem, med skyløsninger hos SmartDigitalt så har det ikke noe å si hvor du er!

Alle filene dine – tilgjengelig der du er

Filene dine er tilgjengelige fra alle smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner – sånn at du alltid har tilgang til dem, uansett hvor du er.

Ta vare på alle slags filer

Bilder, videoer, presentasjoner, PDF-er – og dessuten Microsoft Office-filer. Alle typer filer kan lagres trygt i skyen!

Del akkurat som du vil

Filene i skyen er private inntil du bestemmer deg for å dele dem. Du kan raskt invitere andre til å se, kommentere og endre enhver fil eller mappe du velger. Dette er den enkle måten å samarbeide via nettet på.
~

Høy sikkerhet

Datasikkerhet er det viktigste av alt. Derfor er hver eneste av filene dine i skyen trygt lagret – uansett hva som måtte skje med smarttelefonen din, nettbrettet eller datamaskinen. Skyen krypteres med SSL, som er den samme sikkerhetsprotokollen som brukes i Gmail og andre Google-tjenester.

Finn filer 50% raskere

Maskinlæring (ML) – i skyløsningene er det aktivert kunstig intelligens for å forstå hva brukerne trenger og overflaten av det mest relevante innholdet – og reduserer tidsbruken på å søke etter filer til halvparten. Spar tid, bli mer effektiv!

Jobb bedre sammen

Smarte skyløsninger hjelper teamet å bevege seg raskere med samarbeidsverktøy som Docs, Sheets og Slides – alt på en sikker, skybasert plattform som gjør det enkelt for brukere å dele, lagre og få tilgang til filer.

Er du klar for skyen?

Nå har du fått vite litt om skyløsninger, og det hørtes vel bra ut? Om du fortsatt er litt usikker på om det passer for deg så ta gjerne en uforpliktende prat med en av våre flinke medarbeidere! Bli mer effektiv med skyen..

"Jeg oppbevarer alle filene mine i skyen, og det er en filversjon for hvert dokument. Jeg bekymrer meg aldri for å finne et dokument. Alt er i skyen, jeg får tilgang til det hvor som helst, og det har vært revolusjonerende."

– Skyløsning Kunde

Vite mer om skyen?

error: Content is protected !!