Automatisering

Automatisering (som også kan bli kalt AI, kognitive tjenester og maskinlære (ML)) er det helt nye innen IT/tech. Automatiseringen skjer ved å bruke intelligente algoritmer til å se, høre, snakke, forstå og oversette brukerens behov med naturlige kommunikasjonsmetoder som bygges på data innad. Om du ønsker å ligge foran dine konkurrenter er automatisering det du sannsynligvis ser etter!

Snakk med en ekspertMotta pristilbud

Kognitive Tjenester

Bruker intelligente algoritmer til å se, høre, snakke, forstå og oversette brukerens behov med naturlige kommunikasjonsmetoder!

Maskinlære & AI

Brukes til å effektive arbeidsoppgaver som gjentas med nokså lik prosess. Gjør du den samme oppgaven på nokså lik måte flere ganger daglig så er dette noe for deg!

Robot Løsninger

Tren opp digitale roboter til å forstå dine arbeidsoppgaver, lær dem å forstå og svare på en naturlig og riktig måte med å gi robotene data gjennom tid!

Trenger du automatisering?

Alle bedrifter trenger automatisering på en eller annen måte. Det du må tenke over når du vurderer automatisering er å se på hvilke arbeidsoppgaver som gjøre gjentagende og i en nokså lik prosess, eller at du bruker tid på noe som kan automatiseres med digitale løsninger! Se litt lenger ned for et eksempel..

Eksempel på automatisering

Elise og Stein har en restaurant på Aker Brygge som har 6 servitører på 100%-stilling hver eneste dag, mandag til søndag. De bruker totalt ca 350 000,- i måneden på lønn til dem. Isteden tenkte de å gjøre en endring og automatisere sin restaurant, det de gjorde var å gjøre servitørjobben digital ved bruk av en app, webapplikasjon og smarttelefoner. Kunden kommer til restauranten, bestiller mat fra sin smarttelefon eller tablets som restauranten selv har som deretter sendes til kokken. Restauranten fortsetter å ha 1-2 servitører som kan være tilgjengelig til nødstilfeller.

Restauranten brukte rundt 1,5 million kroner på å automatiseringen, som betyr at tjenesten var nedbetalt på 7,5 måned med penger som egentlig skulle gått til lønn. Nå sparer restauranten 200 000,- på lønn hver eneste måned, i tillegg til tid og energi på nyansettelser og oppfølging av ansatte! Nå har de et moderne digitalt serveringsverktøy som har fått mye oppmerksomhet og er en trend.

Automatisering

Ønsker du å ta en uforpliktende prat om automatisering?

Bli med automatiseringen!

Vi kan masse om automatisering og vi hjelper deg gjerne med å kartlegge dine behov!

error: Content is protected !!