Loading...
Ny nettbutikk?

Vi bygger brukervennlige
og moderne nettbutikker!

Lurer du på hvor du skal starte eller hva du trenger? Vi har gratis hjelp og veiledning! Hos oss skal du føle deg trygg.

Ta en prat?

Lyst på en nettbutikk som selger?

Vi har utvikler mange nettbutikker i flere forskjellige bransjer og har storfornøyde kunder! Løsningene våre er enkle å bruke, vi har kundeservice i verdensklasse og vi garanterer deg et resultat som du er fornøyd med. Se noen av våre referanser og tidligere prosjekter lenger ned!

Gratis hjelp og veiledning?

Kom i kontakt

Start reisen
01

Kom med ønsker

Vi hører på kunden
03

Få utkast

Vær med på reisen fra start
02

Ferdig!

Vi har kort leveringstid
04
SMART DIGITALT AS

Dette får du hos oss

Du skal føle deg trygg hos oss, det er det viktigste!

Designet i verdensklasse

Våre nettbutikker er designet i stil med kundens ønsker og behov. Vi liker ikke triste og kjedelige nettbutikker, en nettbutikk skal blomstre og gi kjøpelyst til kunden!

100% Responsive Nettsider

Vi er i 2020 og alle nettsider, websider og nettbutikker skal være responsive på alle plattformer som brukes. Vi gir deg en respons nettbutikk i kvalitet!

Strategi til økt salg

Ikke bare setter vi opp digitale tjenester for kunden, vi veileder og hjelper kunden med å øke salg via nettbutikken med statistikker og informasjon om bransjen!

God kundeservice

Vi er ledende på kundeservice, veiledning og hjelp! Er du kunde hos Smart Digitalt skal du aldri ha spørsmål eller problemer med digitale tjenester.

Velg en pakke som passer for deg

Pris Nettbutikk

Her er tre ulike pakker som inneholder alt din bedrift trenger innenfor digitale tjenester som Smart Digitalt AS tilbyr.

Nybegynner

Etablering 7990,-
Komplett nettside (1-5 faner)
Gratis firmalogo
1-3 E-post
Hosting & Vedlikehold
1 domene*
Responsivt design
Nybegynner moduler*
1490,-
per mnd eks mva
Velg

Etablert

Etablering 11990,-
Komplett nettside (1-10 faner)
Gratis firmalogo
1-5 E-post
Hosting & Vedlikehold
1 domene*
Responsivt design
Etablert moduler*
2490,-
per mnd eks mva
Velg

Profesjonell

Etablering 17990,-
Skreddersydd nettside (1-20 faner)
Gratis firmalogo
Ubegrenset E-post
Hosting & Vedlikehold
1 domene*
Responsivt design
Profesjonell moduler*
4490,-
per mnd eks mva
Velg
Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål angående priser eller pakker. Vi er her for å hjlpe. Du kan også sjekke ut vår FAQ-side eller lese noen sprørsmål og svar her:
REFERANSER

Se nylige samarbeid

Her kan du se noen av våre siste prosjekter av digitale tjenester for ulike bedrifter rundt om i hele landet!

Kundeomtaler

Dette sier kundene om oss

“Anbefales på det sterkeste! Kreative og unge mennesker som tenker utenfor boksen, noe som gir oss og bedriften en boost internt og på konkurrenter.”
“Samarbeidet med Smart Digitalt har gått som en lek! Dyktige folk med mye kunnskap innenfor feltet. Uten dette samarbeidet hadde ikke salget gått like bra som det allerede gjør!”
“Vi har prøvd mange forskjellige samarbeid, og først nå merker vi hvordan et godt samarbeid skal være! Får alltid hjelp om det er noe. Håper mange flere får smaken på et slikt samarbeid!”
“En suksess uten like! Logoen vår er vi storfornøyde med og de trang kun et forsøk. Vi bruker definitivt Smart Digitalt når vi trenger hjelp igjen! Et unikt, raskt og kreativt team som er vært å teste ut.”
“Det er ikke lett å lage en oversiktlig og enkel nettbutikk for vårt marked, men resultatet vi har den dag i dag er vi superfornøyde med! Måten nettsiden og ulike elementer er satt opp på er veldig unikt. Vi gleder oss til videre samarbeid!”
“Smart Digitalt er virkelig en totalleverandør! Vi har fått levert nettside, booking-system, logo, digital markedsføring, SoMe-profiler og ikke minst god hjelp og rådgivning innenfor det digitale feltet. Anbefales til alle prosjekter!”